Tăriceanu viziteză Roma şi Lisabona

Premierul Călin Popescu Tăriceanu se va afla, joi şi vineri, la Roma şi Lisabona, unde se va întâlni cu premierul italian şi şeful Guvernului portughez, precum şi cu reprezentanţii asociaţiilor de români care lucrează ori s-au stabilit în Italia.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu viziteză Roma şi Lisabona

Tăriceanu se va întâlni, joi şi vineri, cu premierul italian şi prim-ministrul portughez

Tăriceanu se va întâlni joi, la Roma, cu premierul italian Romano Prodi, iar vineri va avea o întrevedere, la Lisabona, cu preşedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, şi cu prim-ministrul lusitan, Jose Socrates.

La Roma, Tăriceanu se va întâlni şi cu vicepremierul Francesco Rutelli, cu reprezentanţii asociaţilor românilor care sunt stabiliţi sau lucrează în Italia, precum şi cu reprezentanţi ai unor companii italiene.

Discuţiile cu oficialii portughezi vor viza în principal Tratatul constituţional european şi fondurile europene, Portugalia exercitând, începând cu 1 iulie, preşedinţia semestrială a UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici