Telefoane mobile şi cartele, cadou electoral de la Vanghelie

Locuitorii sectorului 5 au primit, marţi seară, din partea unor echipe de activişti PSD, telefoane mobile şi cartele pre-plătite încărcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numărul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.

76 afișări
Imaginea articolului Telefoane mobile şi cartele, cadou electoral de la Vanghelie

Telefoane mobile şi cartele, cadou electoral de la Vanghelie (Imagine: Mediafax Foto)

"Aseară, după ora 19.00, la mine la uşă a sunat un grup de tineri îmbrăcaţi în tricouri imprimate cu PSD şi cu imaginea primarului Vanghelie. Am deschis şi mi-au dat cadou o pungă, spunându-mi să vin duminică la vot şi, pentru orice problemă, să-l sun pe primarul Marian Vanghelie. N-am înţeles la început ce voiau, dar după ce m-am uitat în pungă am realizat că primisem un telefon mobil nou, în cutie, perfect funcţional", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, unul din beneficiarii cadoului electoral de la Vanghelie.

Bărbatul, care a ţinut ca nici identitatea şi nici numărul de telefon primit de la Vanghelie să nu-i fie dezvăluite, a spus că "sigur" şi vecinii săi din blocul M112 de pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova au primit asemenea cadou.

"Vă daţi seama câţi bani s-or fi cheltuit, că numai la noi pe scară sunt 44 de apartamente... Şi sunt mai mult ca sigur că nu au venit numai la noi în bloc", a adăugat bărbatul, care este angajat, atât el cât şi familia sa nefiind cazuri sociale.

Numărul de telefon al primarului Vanghelie - 0724.500.300 - este scris pe cutia pachetului ce conţine telefonul, cartela, încărcătorul şi certificatul de garanţie. Abţibildul pe care este scris numărul primarului Vanghelie conţine şi mesajul "Sunaţi-l pe Vanghelie".

Bărbatul nu a citit certificatul de garanţie al telefonului, însă a declarat că, din câte îşi aminteşte, acesta nu era completat, fiind emis "în alb".

"Nu l-am sunat pe primar", a ţinut să precizeze acesta.

La numărul de telefon scris pe cutia telefonului mobil nu răspundea nimeni, miercuri.

Telefonul primit de bărbat este un model Vodafone 125. Pachetul conţinând un aparat asemănător acestuia - Vodafone 225 - cu bateria şi încărcătorul aferente, şi cartela SIM preplătită cu credit de patru euro costă 119 lei, conform site-ului companiei de telefonie Vodafone, titularul licenţei de vânzare pentru acest model de telefon.

Cadourile împărţite în numele lui Vanghelie au ajuns şi la locuitorii altor blocuri din aceeaşi zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici