Teodorovici, mesaj pentru protestatarii care au aşteptat-o pe Dăncilă la Mamaia: Veniţi şi protestaţi la mine, în faţa Ministerului

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a transmis, vineri, un mesaj către protestatarii care au aşteptat-o pe Viorica Dăncilă la Mamaia: să lase în pace premierul şi să vină să protesteze în faţa Ministerului pe care îl conduce.

2954 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, mesaj pentru protestatarii care au aşteptat-o pe Dăncilă la Mamaia: Veniţi şi protestaţi la mine, în faţa Ministerului

Teodorovici, mesaj pentru protestatarii care au aşteptat-o pe Dăncilă la Mamaia: Veniţi şi protestaţi la mine, în faţa Ministerului

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, le-a transmis, vineri, la Mamaia, protestatarilor care au aşteptat-o pe Viorica Dăncilă că ar face mai bine să vină să protesteze în faţa Ministerului de Finanţe.

„Cum le spune celor de afară? Constanţa protestează? Domnule, lăsaţi-o pe doamna Dăncilă în pace. Domnule, veniţi şi protestaţi la mine în faţa Ministerului. Sunt şi eu preşedinte executiv, măcar la asta să mă fac de folos, dacă la altceva alţii nu mă lasă să reuşesc”, a spus Eugen Teodorovici, la Constanţa.

Înainte de întâlnirea social-democraţilor, la Constanţa, câţiva protestatari au aşteptat-o pe Viorica Dăncilă, premier şi preşedinte al PSD. Aceştia au strigat: „Ne vrem ţara înapoi” şi „Ruşine, ruşine”, în timp ce o femeie a purtat o pancartă pe care a scris „Hehe! Nu veţi găsi aici colacul de salvare”.

De asemenea, cei câţiva manifestanţi au strigat „hoţii”, când au ajuns la eveniment Mihai Fifor, Eugen Teodorovici şi liderul PSD Viorica Dăncilă. În zona era jandarmi care asigurau paza şi ordinea publică.

Taguri:
protest,
psd,
teodorovici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici