Termenul pentru depunerea candidaturilor la preşedinţia PDL s-a încheiat

Preşedintele Comisiei de organizare a Convenţiei PDL, Ioan Bălan, a declarat, marţi seară, că în cursa pentru preşedinţia PDL s-au înscris Vasile Blaga, Monica Macovei şi Elena Udrea şi că nu se mai pot depune moţiuni.

172 afișări
Imaginea articolului Termenul pentru depunerea candidaturilor la preşedinţia PDL s-a încheiat

Termenul pentru depunerea candidaturilor la preşedinţia PDL s-a încheiat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ioan Bălan a precizat într-o conferinţă de presă, că marţi a fost data până la care puteau fi depuse moţiunile celor care candidează pentru funcţia de preşedinte al PDL.

El a arătat că la Comisia de organizare a alegerilor a Convenţiei PDL au fost înregistrate trei moţiuni pentru şefia partidului, cea a lui Vasile Blaga intitulată "România dreaptă, politica dincolo de vorbe", cea a Monicăi Macovei "Reformiştii" şi moţiunea Elenei Udrea intitulată "Noul PDL, noua Românie".

Ioan Bălan a mai spus că la sediul PDL a venit, marţi, o femeie care dorea să-şi înregistreze candidatura pentru şefia partidului, dar după verificările făcute s-a constatat că aceasta nu era membru al PDL Iaşi, aşa cum pretindea.

Bălan a mai spus că a fost prelungit termenul până la care organizaţiile PDL vor depune listele de delegaţi pentru convenţia partidului care va avea loc pe 23 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici