Tiberiu Niţu, la Ministerul Justiţiei, despre o eventuală demisie: Nu fac niciun fel de speculaţii

Procurorul general, Tiberiu Niţu, se află, miercuri, la Ministerul Justiţiei, pentru a discuta cu ministrul Raluca Prună despre acuzaţiile ce i se aduc în dosarul Oprea, el refuzând să facă "speculaţii" legate de o eventuală demisie sau revocare a sa din funcţie.

1020 afișări
Imaginea articolului Tiberiu Niţu, la Ministerul Justiţiei, despre o eventuală demisie: Nu fac niciun fel de speculaţii

Tiberiu Niţu, la Ministerul Justiţiei, despre o eventuală demisie: Nu fac niciun fel de speculaţii (Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Nu fac niciun fel de declaraţii şi speculaţii", a spus Tiberiu Niţu, la insistenţele jurnaliştilor care l-au întrebat, la intrarea în sediul Ministerului Justiţiei, dacă ia în calcul o demisie sau dacă ministrul i-a cerut să se retragă.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat miercuri că va avea în cursul zilei o discuţie cu procurorul general Tiberiu Niţu privind acuzaţiile care i se aduc în dosarul Oprea, ea afirmând că nu exclude nicio variantă în ceea ce îl priveşte.

"Discut astăzi cu procurorul general, îmi termin analiza", a spus Prună, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern, refuzând să se pronunţe la acest moment în ceea ce îl priveşte pe Niţu. ''Nu exclud absolut niciun fel de variantă'', a răspuns ea, la insistenţele presei, întrebată despre o posibilă revocare a procurorului general.

DNA a cerut luni aviz pentru urmărirea penală a fostului ministru de Interne şi senatorului Gabriel Oprea, acuzat de abuz în serviciu, pentru însoţirea deplasărilor sale de echipaje ale Poliţiei Rutiere, serviciu de care ar fi beneficiat ilegal şi procurorul general Tiberiu Niţu în baza unui protocol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici