Tîlvăr, la Pristina: România nu are ambasadori mai buni şi mai eficienţi decât militarii români

Ministrul Apărării Angel Tîlvăr a vizitat luni militarii români dislocaţi în Kosovo. El a spus că „România nu are ambasadori mai buni şi mai eficienţi decât militarii români”.

343 afișări
Imaginea articolului Tîlvăr, la Pristina: România nu are ambasadori mai buni şi mai eficienţi decât militarii români

Ministrul Apărării a vizitat militarii români dislocaţi în Pristina, în cadrul operaţiei NATO KFOR, şi pe cei din baza Camp Bondsteel, unde îşi desfăşoară activitatea aproape 160 de militari români, inclusiv cei din compania de infanterie din rezerva strategică la dispoziţia SACEUR.

Potrivit lui Angel Tîlvăr, România contribuie la eforturile de menţinere a păcii în zonă din anul 2000, când a început executarea misiunilor în Kosovo.

„Vom rămâne în continuare angajaţi în acest proces, atât timp cât va fi necesar, pentru că volatilitatea stării de securitate din Balcanii de Vest generează preocupări legitime şi pentru consolidarea posturii de securitate naţională. România nu are ambasadori mai buni şi mai eficienţi decât militarii români, cei care apără interesele de securitate în cele mai complexe teatre de operaţii din lume”, a spus ministrul Apărării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici