Tinerii PDL poartă la şcoala de vară tricouri inscripţionate în culorile verde şi albastru

Şcoala de vară a tinerilor PDL nu se mai desfăşoară sub culoarea tradiţională a democrat-liberalilor, portocaliul, tinerii purtând tricouri albe cu sloganul Smart & Right şi cu emblema "Tineretul democrat-liberal", în culorile verde şi albastru, Elena Udrea spunând că este vorba doar de o încercare.

1117 afișări
Imaginea articolului Tinerii PDL poartă la şcoala de vară tricouri inscripţionate în culorile verde şi albastru

Tinerii PDL poartă la şcoala de vară tricouri inscripţionate în culorile verde şi albastru (Imagine: Cosmin Vaideanu/Mediafax)

Tineretul democrat-liberal a renunţat să poarte la Şcoala de vară a PDL de la Eforie culoarea portocaliu, optând pentru verde şi albastru, vicepreşedintele PDL Elena Udrea susţinând că este un moment în care PDL poate să vină cu o nouă atitudine şi cu un nou brand.

Întrebată de jurnalişti dacă PDL şi-a schimbat culoarea, Elena Udrea a spus: "Dar nu ne-am schimbat culoarea. Este o încercare, pe fondul discuţiilor care au tot fost la partid. Eu am spus că pentru toată clasa politică trebuie să fie un început, este evident că ceea ce s-a întâmplat acum şi în contextul crizei economice şi al reformelor care au început marchează un moment de răscruce, cred că ar trebui să devenim cu toţii mai responsbili, mai constructivi. E clar că e un moment în care PDL poate să vină cu o nouă atitudine şi poate veni şi cu un nou brand. Nu este obligatoriu. Poate rămâne şi portocaliu. Eu port cu drag culoarea portocalie", a afirmat Udrea.

Astfel, lucrările şcolii de vară a PDL care are loc între 1 şi 4 septembrie la Eforie Nord se desfăşoară sub sloganul "Smart & Right", scris cu verde şi albastru, inscripţionat pe tricourile albe ale participanţilor, pe care apare emblema "Tineretul democrat-liberal".

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, joi, că partidul ar putea adopta o nouă culoare pentru campania electorală din 2012, cum ar fi cea verde, pentru că "preocupările oamenilor sunt pentru protecţia mediului", iar "mişcarea ecologistă a prins un avânt extraordinar".

Tot joi, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat că elementele de identificare ale unui partid sunt numele şi sigla, în timp ce culoarea "ţine de consens şi de o modă" şi a apreciat că PDL are şanse foarte mari să câştige alegerile "fie că e pe verde, portocaliu sau pe roz cu picăţele".

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că reprezentanţii PDL ar trebuie să găsească o altă culoare de identificare a partidului, "adaptată evoluţiei" PDL, arătând că este nevoie de studii în acest sens deoarece, psihologic, culorile transmit un anumit mesaj.

Vicepreşedintele UDMR Laszlo Borbely declara, vineri, la Târgu Mureş, referitor la intenţia PDL de a adopta o nouă culoare pentru campania electorală, că verdele aparţine UDMR, însă nu există "niciun fel de bătălie" între partenerii de coaliţie în ceea ce priveşte această culoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici