Toader despre împăcarea cu Teodorovici: Acum, în momentul acesta/ Teodorovici: Până la următorul aviz

Tudorel Toader a declarat joi că s-a aprobat Ordonanţa de Urgenţă care vizează insolvenţa, iar în cadrul conferinţei, întrebat dacă s-a împăcat cu ministrul Finanţelor, ministrul Justiţiei a precizat că „acum în momentul acesta”, fiind replicat de Teodorovici cu „până la următorul aviz”.

583 afișări
Imaginea articolului Toader despre împăcarea cu Teodorovici: Acum, în momentul acesta/ Teodorovici: Până la următorul aviz

Toader despre împăcarea cu Teodorovici: Acum, în momentul acesta/ Teodorovici: Până la următorul aviz

„Eu trebuie să plec la Suceava cu preşedinţii de Curţi de Apel şi cu Conducerea CSM-ului, la revedere, bună ziua”, a declarat Tudorel Toader după anunţul privind Ordonanţa de Urgenţă privind insolvenţa.

„Nu încercaţi (n.r. către presă) pentru că şi mie mi-a fost greu să-l prind pe domnul ministru să luăm un aviz, aşa că rămân eu”, a completat Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă s-au împăcat, ministrul justiţiei Tudorel Toader a declarat că „acum în momentul acesta”, iar Teodorvici a răspuns că „până la următorul aviz”.

Schimbul de replici de joi de la sediul Guvernului dintre miniştrii Finanţelor şi Justiţiei vine după mai multe contre între cei doi în ultima perioadă. Eugen Teodorovici a declarat, iniţial, că Tudorel Toader nu a trimis avizul pentru ordonanţa privind insolvenţa, acuzându-l pe acesta de lipsă de asumare. Ulterior, Tudorel Toader a răspuns şi l-a ironizat pe Eugen Teodorovici, precizând că probabil vorbea de altcineva pentru că avizul de la ministerul Justiţiei există şi a fost şi trimis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici