Toader despre nota PSD: Strategii străini vor să ţină PSD-ul cald, dar este tot o fumigenă

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că prin nota staff-ului de campanie prezidenţială aL PSD apărută în presă strategii străini ai partidului vor "să ţină cald" PSD-ul, precizând că este vorba despre o "fumigenă".

21 afișări
Imaginea articolului Toader despre nota PSD: Strategii străini vor să ţină PSD-ul cald, dar este tot o fumigenă

Toader despre nota PSD: Strategii străini vor să ţină PSD-ul cald, dar este tot o fumigenă (Imagine: Attila Szavuj/Mediafax Foto)

"Această notă vine să îi justifice pe marii strategi pe care PSD-ul i-a angajat, care trebuie să găsească tot felul de bombe din acestea, pentru a-şi justifica şi ei banii, că, dacă nu scot nimic…", a declarat Mircea Toader, despre nota staff-ului de campanie prezidenţială al PSD, potrivit căreia premierul Boc ar intenţiona să o remanieze pe ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PDL tatonează 18 parlamentari PSD pentru a-i racola şi determina ruperea coaliţiei.

Toader s-a declarat surprins de cifra 18 vehiculată în strategia PSD, privind numărul de parlamentari PSD care ar fi fost ofertaţi, direct sau prin terţi, sau ar fi primit avertismente de la PDL ori "mandat explicit" din partea unor "emisari" ai lui Băsescu, pentru a demisiona din PSD.

"Dar de ce 18, că trebuie vreo 35 sau 40, de ce numai 18? Probabil că la ei aritmetica este alta", a spus liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, potrivit căruia, pentru formarea unei noi majorităţi parlamentare, PDL ar avea nevoie de mult mai mulţi parlamentari din alte partide, nu doar 18.

"Strategii aceştia vor să ţină cald, probabil, PSD-ul, că pe noi nu are cum să ne ţină. Vă repet, nouă nu ne trebuie doar 18, ne trebuie vreo 40 ( de parlamentari pentru o nouă majoritatea parlamentară, nr). Nu ştiu care este intenţia, dar este tot o fumigenă", a mai comentat Toader.

Premierul Boc ar intenţiona să o remanieze pe ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PDL tatonează 18 parlamentari PSD pentru a-i racola şi determina ruperea coaliţiei, sunt câteva scenarii luate în calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului de campanie prezidenţială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici