Tokes Laszlo: UDMR îşi merită soarta pentru că a făcut "prostituţie politică"

Europarlamentarul Tokes Laszlo a declarat, sâmbătă, la Timişoara, în cadrul unui eveniment comemorativ dedicat Revoluţiei din 1989, că UDMR îşi merită soarta de a nu fi în coaliţia de guvernare pentru că a făcut "prostituţie politică".

15 afișări
Imaginea articolului Tokes Laszlo: UDMR îşi merită soarta pentru că a făcut "prostituţie politică"

Tokes Laszlo: UDMR îşi merită soarta pentru că a făcut "prostituţie politică" (Imagine: Mediafax Foto)

"Uniunii Democrate Maghiare din România i s-a împlinit soarta. Nu merită altceva pentru că a făcut prostituţie politică. S-a aliat cu toate partidele politice, unde se plătea mai bine şi a uitat de idealurile Revoluţiei", a spus Tokes.

Potrivit acestuia, UDMR se aseamănă cu PSD, iar intrarea în coaliţia de guvernare nu este obligatorie.

"UDMR este un PSD de secţie maghiară. Pe de altă parte, ce? Este scris în Biblie că UDMR trebuie să fie în coaliţia de guvernare?", a spus Tokes Laszlo.

Tokes Laszlo a participat, sâmbătă, la Timişoara, la un eveniment comemorativ prilejuit de împlinirea a 19 ani de la Revoluţia din 1989.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici