Tokes: Preşedintele Băsescu, mai receptiv la dialog decât UDMR

Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu este mai receptiv la dialog decât liderii UDMR, declarându-se surprins că, la o săptămână după euroalegeri, a putut discuta cu şeful statului, nu şi cu liderii Uniunii.

2 afișări
Imaginea articolului Tokes: Preşedintele Băsescu, mai receptiv la dialog decât UDMR

Tokes: Preşedintele Băsescu, mai receptiv la dialog decât UDMR

Tokes a declarat, într-o conferinţă de presă organizată după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Traian Băsescu, că Uniunea nu a fost receptivă la apelul pe care l-a făcut, după alegerile europarlamentare, de continuare a dialogului.

"Este chiar ciudat pentru mine că, într-o săptămână, pot purta dialog cu domnul preşedinte, dar nu cu UDMR", a susţinut el.

“Noi suntem în stare să continuăm negocierile de unde am întrerupt şi chiar în acest sens am adresat un apel UDMR ca, cât de repede se poate, să continuăm negocierile chiar în vederea alegerilor de anul viitor, cum ar fi cele locale şi naţionale”, a spus Tokes, întrebat dacă intenţionează să continue discuţiile cu UDMR.

El a arătat că eventuala continuare a negocierilor depinde de reprezentanţii Uniunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici