Tomac cere Comisiei Europene să verifice dacă Austria respectă regimul sancţiunilor impuse de UE Rusiei

Europarlamentarul Eugen Tomac a solicitat Comisiei Europene să verifice dacă guvernul de la Viena respectă deciziile UE privind regimul sancţiunilor impuse Rusiei.

656 afișări
Imaginea articolului Tomac cere Comisiei Europene să verifice dacă Austria respectă regimul sancţiunilor impuse de UE Rusiei

Europarlamentarul Eugen Tomac susţine că Rusia ameninţă în mod constant ţările vecine şi a declanşat un război absurd în care oameni nevinovaţi sunt ucişi zilnic, doar pentru că nu doresc să trăiască sub influenţa negativă a Kremlinului. Drept răspuns la aceste ameninţări şi încălcări ale dreptului internaţional, Uniunea Europeană a impus sancţiuni.

„Cu toate acestea, există state membre care ignoră sancţiunile şi continuă să facă afaceri cu oamenii lui Putin, cum este cazul Austriei”, susţine europarlamentarul.

„Din acest motiv, am solicitat Comisiei Europene să verifice dacă guvernul de la Viena respectă deciziile UE privind regimul sancţiunilor sau le sfidează, aşa cum o face atunci când blochează accesul României în Spaţiul Schengen cu un cinism inacceptabil”, a scris Tomac pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici