Tomac, despre Schengen: Este esenţial să rămânem uniţi pentru a reuşi să ne atingem acest obiectiv

Preşedintele PMP Eugen Tomac împreună cu preşedintele USR, Cătălin Drulă şi deputaţii Vlad Botoş şi Vlad Gheorghe, au participat astăzi la dezbaterea referitoare la accesul României în spaţiul Schengen din Comisia de Petiţii a Parlamentului European.

186 afișări
Imaginea articolului Tomac, despre Schengen: Este esenţial să rămânem uniţi pentru a reuşi să ne atingem acest obiectiv

Tomac, despre Schengen: Este esenţial să rămânem uniţi pentru a reuşi să ne atingem acest obiectiv

„Dezbaterea a avut loc ca urmare a petiţiei depuse de domnul Răzvan Nicolescu, preşedintele Asociaţiei pentru Energie curată şi combaterea schimbărilor climatice, pe care îl felicit din nou pe această cale pentru iniţiativă. Este esenţial să rămânem uniţi pentru a reuşi să ne atingem acest obiectiv legitim pentru care luptăm de mult prea mult timp. Controalele la frontierele UE trebuie să fie eliminate pentru români”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

EWl a participat, împreună cu preşedintele USR, Cătălin Drulă şi deputaţii Vlad Botoş şi Vlad Gheorghe, la dezbaterea referitoare la accesul României în spaţiul Schengen din Comisia de Petiţii a Parlamentului European.

„Accesul nostru în Schengen se va realiza, însă, aşa cum am spus şi în cadrul dezbaterii, este un conflict juridic ce, în acest moment, poate fi soluţionat doar la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Eu am depus deja o acţiune la CJUE împotriva Consiliului UE şi am încrederea că aceasta va fi câştigătoare. Prezenţa noastră la această şedinţă confirmă angajamentul nostru clar şi pe deplin asumat de a susţine, prin toate mijloacele, realizarea acestui obiectiv naţional. Românii merită să fie liberi în Schenghen”, încheie Tomac.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici