Tony Blair va veni la Bucureşti peste două săptămâni

Fostul premier britanic Tony Blair se va afla la Bucureşti peste două săptămâni, în 26 martie, la invitaţia PSD.

194 afișări
Imaginea articolului Tony Blair va veni la Bucureşti peste două săptămâni

Tony Blair (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Anunţul a fost făcut, luni, de către Victor Ponta, care a precizat că va susţine o conferinţă împreună cu Tony Blair în 26 martie, la Universitatea Româno-Americană, de la ora 18.00.

De asemenea, liderul PSD a anunţat şi că la sfârşitul acestei săptămâni va merge la Paris, la o reuniune a liderilor social-democraţi de susţinere a candidatului socialist la preşedinţia Franţei, Francois Hollande.

El a mai salutat şi faptul că în Slovacia ar urma să fie instalat în această săptămână un premier social-democrat. "Se pare că se înmulţesc, ceea ce este un semn foarte bun. Belgia, Danemarca, Austria, Slovacia...", a mai spus Ponta.

Social-democraţii fostului premier Robert Fico, câştigători ai alegerilor legislative de sâmbătă din Slovacia, vor deţine majoritatea absolută în Parlament, potrivit rezultatelor definitive comunicate duminică de Oficiul naţional de statistică, relatează AFP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici