Traian Băsescu nu vrea nicio colaborare cu PSD, dar nu exclude un parteneriat cu PNL

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, la Constanţa, că exclude orice colaborare cu PSD-ul după viitoarele alegerile parlamentare şi a avertizat PNL că ar putea să aibă nevoie de partidul pe care în conduce, transmite corespondentul MEDIAFAX.

247 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu nu vrea nicio colaborare cu PSD, dar nu exclude un parteneriat cu PNL

Băsescu nu vrea nicio colaborare cu PSD, dar nu exclude un parteneriat cu PNL (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Aflat la Constanţa la evenimentul de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, s-a declarat convins că PMP va obţine multe voturi la Constanţa şi le-a transmis celor prezenţi în sală că exclude orice colaborare cu Partidul Social Democrat.

„Cred că vom obţine un rezultat bun la Constanţa. Un rezultat care să ne permită ca, începând cu data de 12, să intrăm în discuţii cu partidele, să găsim o soluţie. Cu cine nu se poate găsi soluţie şi exclud orice participare a noastră? La un guvern condus de PSD, sau cu PSD partid majoritar într-o coaliţie. Exclud orice colaborare cu PSD-ul”, a spus Traian Băsescu.

El a dat de înţeles că ar putea forma o alianţă la guvernare cu Partidul Naţional Liberal, dar i-a avertizat pe aceştia să nu caute PMP după alegeri, când ar putea fi „prea târziu”.

„Este adevărat că şi doamna Gorghiu, pe unde poate, strigă că ea nu vrea cu PMP-ul. Mă rog, nu aş vrea să i se întâmple ca la locale, când ne căuta dar prea târziu”, a mai comentat fostul preşedinte al României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici