Traian Ungureanu: Fiind confundat cu premierul, am o colecţie de cereri de servicii şi favoruri

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu spune că s-a făcut confuzie între numele său şi cel al premierului Mihai Răzvan Ungureanu şi din acest motiv are "o colecţie foarte impresionantă" de SMS-uri şi apeluri telefonice prin care i s-au cerut tot felul de servicii, favoruri şi numere de telefon.

947 afișări
Imaginea articolului Traian Ungureanu: Fiind confundat cu premierul, am o colecţie de cereri de servicii şi favoruri

Traian Ungureanu: Fiind confundat cu premierul, am o colecţie de cereri de servicii şi favoruri (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Traian Ungureanu a precizat, joi, într-o conferinţă de presă, că, purtând numele pe care îl poartă şi premierul, a fost felicitat pentru învestitură şi a primit SMS-uri şi apeluri telefonice.

"Îi transmit pe calea asta (lui Mihai Răzvan Ungureanu - n.r.) că am o colecţie foarte impresionantă de SMS-uri şi apeluri telefonice, care mi-au cerut, după ce m-au felicitat pentru învestitură, tot felul de servicii, favoruri şi numere de telefon", a precizat Traian Ungureanu.

El a arătat că i s-a întâmplat să fie prezentat drept Mihai Răzvan Ungureanu la o emisiune radio şi crede că premierului i s-a întâmplat să fie chestionat în materie de gazetărie sportivă sub bănuiala că ar fi Traian Ungureanu.

"E bine că am stabilit de la bun început că sunt Traian Ungureanu, pentru că mi s-a întâmplat să fiu prezentat Mihai Răzvan Ungureanu în direct la o nemuritoare emisiune radio. Şi lui i s-a întâmplat să fie chestionat în materie de gazetărie sportivă, sub bănuiala că ar fi Traian Ungureanu", a precizat Traian Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici