Trump blamează gestionarea pădurilor pentru incendiile de vegetaţie care au devastat trei state americane

  • Preşedintele Donald Trump a dat vina pe managementul pădurilor pentru incendiile devastatoare de pe coasta de vest a Americii Incendiile au răvăşit trei state americane
  • Incendiile au răvăşit trei state americane
  • Zeci de mii de persoane au fost strămutate din calea dezastrului, iar pagubele continuă să crească pe măsură ce focul se intensifică
370 afișări
Imaginea articolului Trump blamează gestionarea pădurilor pentru incendiile de vegetaţie care au devastat trei state americane

Sursa foto: profimedia

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a recunoscut natura fără precedent a incendiilor care devastează coasta de vest a Americii şi a pus dezastrul pe seama sistemului defectuos de gestionare a pădurilor.

În cadrul mitingului din Nevada, preşedintele declara: „Situaţia nu a fost niciodată aşa, dar totul se bazează pe gestionarea pădurilor. Ţine-ţi minte ce vă spun. Foarte simplu: gestionarea pădurilor”.

Comentariile preşedintelui vin într-un moment în care trei state americane din vestul Statelor Unite, California, Oregon şi Washington sunt devastate de incendiile de vegetaţie. Pagubele continuă să crească pe măsură ce focul se intensifică iar zeci de mii de persoane au fost strămutate din calea pericolului.

Trump le-a mulţumit la miting celor 28.000 de pompieri care se luptă cu flăcările. Numărul deceselor a trecut de 30 dar autorităţile au avertizat că el va creşte cel mai probabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici