Trump îi îndeamnă pe americani să se vaccineze. Fostul preşedinte este critic la adresa vaccinului creat de Johnson & Johnson

  • Fostul preşedinte american Donald Trump îndeamnă populaţia SUA să facă vaccinul
  • Trump acuză companiile farmaceutice că încearcă să îşi facă reclamă pe baza vaccinului anti-corona
  • Fostul preşedinte este nemulţumit de evoluţia vaccinului brevetat de Johnson & Johnson
892 afișări
Imaginea articolului Trump îi îndeamnă pe americani să se vaccineze. Fostul preşedinte este critic la adresa vaccinului creat de Johnson & Johnson

Sursa foto: profimedia

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, le-a cerut americanilor, în cadrul unei emisiuni televizate, să se vaccineze împotriva coronavirusului.

„Îi încurajez să îl facă”, a declarat Trump în timpul interviului, referindu-se la vaccinul pentru COVID-19. Donald Trump, s-a vaccinat în octombrie anul trecut, după ce a contractat virusul în urma întâlnirilor din timpul campaniei electorale.

Trump este de părere că marile companii din domeniul farmaceutic încearcă să îşi facă reclamă prin intermediul vaccinului, relatează New York Post.

Întrebat fiind de ce oamenii nu vor să facă vaccinul, fostul preşedinte a criticat autorităţile pentru eşecul campaniei anti-Covid. După ce vaccinul creat de Johnson & Johnson a fost retras pentru că s-au raportat efecte adverse severe, acest lucru a avut repercusiuni asupra moralului colevtiv.

Administraţia Biden a declarat că vaccinul celor de la Johnson & Johnson s-a întors în faza de testare. Această măsura a fost luată din precauţie pentru a-i proteja pe cetăţeni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici