Trump şi Biden au necazuri. Ron DeSantis a crescut în sondajele pentru alegerile din 2024

Guvernatorul Floridei îl conduce pe fostul preşedinte în sondajele pentru cursa din 2024.

2464 afișări
Imaginea articolului Trump şi Biden au necazuri. Ron DeSantis a crescut în sondajele pentru alegerile din 2024

Hepta

Într-un sondaj privind potenţialii nominalizaţi republicani la preşedinţie în 2024, guvernatorul Floridei, Ron DeSanti îl conduce pe Donald Trump cu 23 de puncte.

Alegătorii republicani i-au dat lovitura semnificativă ego-ului fostului preşedinte într-un sondaj realizat de USA Today şi Universitatea Suffolk. 

Un sondaj Wall Street Journal i-a oferit lui DeSantis un avans de 14 puncte. 

Potrivit The Guardian, un apropiat al lui Trump a spus: „Este în necaz”.

David Paleologos, directorul Centrului de Cercetare Politică al Universităţii Suffolk, a declarat pentru USA Today: „Republicanii şi independenţii conservatori îşi doresc din ce în ce mai mult Trumpism, dar FĂRĂ TRUMP”.

Pe de altă parte, pe democraţi îi înspăimântă ascensiunea lui DeSantis, un veteran din Irak şi congresman de extremă dreapta care a urmat politici clar trumpiste şi crude din punct de vedere teatral ca guvernator al Floridei, în special în ceea ce priveşte imigraţia şi educaţia.

83.000 de persoane au murit de COVID-19 din cauza guvernatorului care n-a impus restricţii. 

Trump se află, de asemenea, în mare pericol juridic, din cauza încercării sale de subversiune electorală, pentru evaziune fiscală şi pentru păstrarea înregistrărilor Casei Albe, astfel, ar putea deveni inapt pentru a candida. 

Sondajul l-a scos pe Joe Biden, preşedintele, în creştere cu 47%-40% într-o revanşă noţională cu Trump.

Biden are 80 de ani, Trump 76. Biden a spus că va decide dacă va candida din nou în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Noul sondaj l-a plasat pe DeSantis care este în vârstă de 44 de ani chiar înaintea lui Biden într-o confruntare noţională, de 47%-43%.

Unii analişti politici sunt de părere că spre deosebire de Trump, o figură politică nouă în cursa pentru Casa Albă ca Ron DeSantis ar putea fi un rival mai periculos pentru Joe Biden. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici