Tudose, ironic: Reţeta PNL-USR-PLUS pentru români, o combinaţie de antidepresive cu laxative

  • Guvernul PNL-USR-PLUS prezintă românilor o „reţetă a fericirii”, spune ironic europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD.
  • Tudose: „Seamănă cumva cu o combinaţie de antidepresive cu laxative - o să ne cufurim de fericire... la coadă la hârtie igenică”.
337 afișări
Imaginea articolului Tudose, ironic: Reţeta PNL-USR-PLUS pentru români, o combinaţie de antidepresive cu laxative

Tudose, ironic: Reţeta PNL-USR-PLUS pentru români, o combinaţie de antidepresive cu laxative

Guvernul PNL-USR-PLUS prezintă românilor o „reţetă a fericirii”, spune ironic europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD: „Seamănă cumva cu o combinaţie de antidepresive cu laxative - o să ne cufurim de fericire... la coadă la hârtie igenică”.

Reţeta fericirii.... Împotriva stării de rău generalizat în care se afundă poporul, se recomandă următorul tratament: - PNRR este extraordinar şi va rezolva toate problemele României (se administrează zilnic), Economia duduie, cele mai bune rezultate din ultimii 3000 de ani (de trei ori pe zi), Ne împrumutăm fiindcă e foarte bine şi avantajos (o dată la trei zile), - Noi reformăm Statul! (înainte de masă)”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul prezintă şi alte mesaje transmise de coaliţia de guvernare românilor.

Campania de vaccinare este un mare succes (două doze pe zi), Suntem cei mai buni! (zilnic, dar mare atenţie: provoacă greţuri!), Nu tăiem nimic! (se ia seara, dar cu grijă, provoacă ameţeli!), PSD este de vină pentru tot (se recită în grup cât mai des posibil). Aceasta pare a fi reţeta PNL-USR-PLUS pentru români.... Seamănă cumva cu o combinaţie de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire... la coadă la hârtie igenică”, conchide Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
mesaje,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici