Tudose, ironii la adresa lui Cîţu: „Efectele secundare ale vopselei de păr?”

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a reacţioat ironic la declaraţiile premierului Florin Cîţu, potrivit căruia România va fi printre puţinele ţări care vor atrage toţi banii pe PNRR: „Efectele secundare ale vopselei de păr?!?”.

824 afișări
Imaginea articolului Tudose, ironii la adresa lui Cîţu: „Efectele secundare ale vopselei de păr?”

Tudose, ironii la adresa lui Cîţu: Efectele secundare ale vopselei de păr?

„Efectele secundare ale vopselei de păr?!? Declaraţie Cîţu: Vom fi printre puţinele ţări din UE care vor atrage toţi banii pe PNRR. Halucinant, nu e aşa? El nu e în stare să însăileze o lucrare cu care să reuşească <să treacă clasa> şi se bate pentru Nobel”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul apelează la proverbe pentru a cataloga situaţia lui Cîţu.

„O vorbă din bătrâni spune că atunci când Dumnezeu vrea să te pedepsească, întâi îţi ia minţile... Înţeleg că în cazul lui a cam început”, conchide Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
cîţu,
pnrr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici