Tudose o ironizează pe Raluca Turcan. „Când eşti prost de mic...”

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD, o ironizează pe Raluca Turcan, după ce aceasta i-a urat „La mulţi ani!” baronului Brukenthal: „Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt”.

11510 afișări
Imaginea articolului Tudose o ironizează pe Raluca Turcan. „Când eşti prost de mic...”

„Când eşti prost de mic.. când te faci mare doar te joci! O mai ţineţi minte pe <doamna> care avea dificultăţi majore în a-şi aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 şi aproape 40…Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-şi-să-ne-trezim-morţi? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL! Loveşte din nou: îi urează la mulţi ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt… Această diafană fiinţă este colegă de coaliţie cu Bulai de pe la USR PLUŞ. Ăla care-i ura la mulţi ani lui Mihai. Mihai Eminescu”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

El atenţionează că nu se spune „La mulţi ani” unei persoane decedate.

„Ăştia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulţi ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăştia vor să implementeze <România Educată>… Singura problemă cu aceşti analfabeţi funcţionali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine <împrăştiaţi> în aşa fel încât indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!! Ţine-o aşa, Ralu! Nu ceda! Reformaţi şi PNL! Luaţi puterea! Impuneţi-vă adevărurile: la mulţi ani la deces şi veşnică pomenire la naştere! E plină lumea de oameni răi… dar nu te lăsa, arată-ne cât de des poţi că acolo este locul tău, la guvernare!!! Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalţi….. P.S. Tocmai a anunţat şi Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!! O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proştilor e mereu gravidă! Mă rog, la ei se poate şi tatăl”, conchide Tudose.

Ministrul Muncii Raluca Turcan i-a urat „La mulţi ani!”, într-o postare pe Facebook, baronului Samuel von Brukenthal, născut în 1721 şi decedat în 1803.

Ulterior, ministrul şi-a editat postarea, renunţând la urare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici