Turcan: Meleşcanu, ministru demis pentru incompetenţă a fost uns de PSD drept preşedinte al Senaului

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat, marţi, după ce Teodor Meleşcanu a fost numit în funcţia de preşedinte al Senatului, că dacă majoritatea PSD depinde de un ministru care a împiedicat sute de mii se români să voteze înseamnă că finalul guvernării este aproape.

153 afișări
Imaginea articolului Turcan: Meleşcanu, ministru demis pentru incompetenţă a fost uns de PSD drept preşedinte al Senaului

Turcan: Meleşcanu, ministru demis pentru incompetenţă a fost uns de PSD drept preşedinte al Senaului

„Dacă majoritatea PSD depinde de un fost ministru care a împiedicat sute de mii de români să voteze, înseamnă că finalul acestei guvernări este tot mai aproape! Un ministru demis pentru incompetenţă a fost uns drept Preşedinte al Senatului cu un preţ enorm pentru români! Prin rezultatul obţinut de colega noastră Alina Gorghiu, opoziţia a dat un semnal puternic! Diferenţa de voturi arată că există şanse foarte mari pentru moţiunea de cenzură. Felicitări, Alina, pentru rezultatul obţinut!”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Senatului, obţinând în turul II 73 de voturi. Propunerea aparţine PSD.

Ulteror, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că modul în care a fost ales Teodor Meleşcanu la şefia Senatului încalcă regulamentul de funcţionare a forului legislativ, fapt pentru care intenţionează să sesizeze Curtea Constituţională în acest sens.

Taguri:
turcan,
meleşcanu,
senat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici