UDMR, semnale de nemulţumire faţa de PSD. Hunor: Ultimul guvern cu care am fost mulţumit, cel condus de MRU

Kelemen Hunor a declarat că nu ştie dacă trebuie să plece Cabinetul Dăncilă, însă a precizat că nu a mai fost mulţumit cu niciun Guvern de când premier era Mihai Răzvan Ungureanu. Liderul Uniunii a adăugat că nu există majoritate pentru dărâmarea Executivului, cu sau fără votul UDMR.

1241 afișări
Imaginea articolului UDMR, semnale de nemulţumire faţa de PSD. Hunor: Ultimul guvern cu care am fost mulţumit, cel condus de MRU

UDMR, semnale de nemulţumire faţa de PSD. Hunor: Ultimul guvern cu care am fost mulţumit, cel condus de MRU

"Nu ştiu (dacă actualul Guvern ar trebui să plece - n.r.), întrebaţi-i pe cei din PSD. Eu am spus de foarte mult ori că ultimul guvern cu care am fost mulţumit a fost Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu. După aceea nu am fost mulţumit cu niciun guvern. Din punctul meu de vedere există loc de mai bune de fiecare dată. Moţiunea de cenzură şi dacă votăm şi dacă nu votăm pe această amprentă actuală nu are cum să treacă. Eu am arătat nemulţumirea de fiecare dată când aveam ceva de arătat mai ales în acele domenii care din punctul meu de vedere nu au mers bine dar pentru a da jos guvernul trebuie să ai majoritate. În acest moment, oricum, cum facem calculele nu există majoritate. Nici cu noi nici fără noi pentru a da joc acest guvern, în rest, vorbe”, a declarat Kelemen Hunor, fiind întrebat dacă actualul Guvern ar trebui să plece din funcţie.

De asemenea, chestionat dacă a purtat discuţii cu Opoziţia cu privire la moţiune de cenzură, Kelemen Hunor a replicat: „Ştiu că există moţiunea de cenzură din partea domnului Tomac din septembrie, nu am văzut-o. Nu au venit, nu am discutat nici cu PNL”.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a făcut apel la colegii săi din opoziţie pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, susţinând că, fără un atfel de demers, ţara este lovită de ciuma roşie, iar Liviu Dragnea va fi singurul care va ieşi cu faţa curată.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, marţi, că "moţiunea de cenzură e şi mai aproape", iar aceasta va fi depusă în momentul cel mai potrivit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici