UDMR va avea subprefecţi în nouă judeţe. Lista completă

  • UDMR va avea subprefecţi în nouă judeţe din Transilvania şi Banat.
  • Doi dintre aceştia îşi continuă activitatea, fiind vorba despre judeţele Harghita şi Mureş.
326 afișări
Imaginea articolului UDMR va avea subprefecţi în nouă judeţe. Lista completă

UDMR va avea subprefecţi în nouă judeţe. Lista completă

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) va avea subprefecţi în nouă judeţe din Transilvania şi Banat.

Începând de joi, vor intra în activitate Décsei Attila Lehel la Bistriţa-Năsăud, Botházy Nándor la Bihor, Ambrus Izabella Ágnes la Braşov, Vincze András la Alba, Széll Lőrincz la Hunedoara, Krizsanovszki Enikő Erzsébet la Maramureş şi Molnár András la Timiş. De asemenea, vor continua să-şi desfăşoare activitatea subprefecţii din judeţele Harghita şi Mureş, Petres Sándor şi Nagy Zsigmond.

Tot miercuri, Guvernul a numit prefecții nominalizați de UDMR în județele Arad, Cluj, Satu Mare și Sălaj. Astfel, în Arad a fost numit Tóth Csaba, în Cluj va fi Tasnádi István Szilárd, în Satu-Mare îşi va continua activitatea Altfatter Tamás-Ferenc, iar în Sălaj a fost desemnat Dari Tamás.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici