Udrea despre Geoană: Va ajunge de la groapa cu nisip la groapa de gunoi a politicii

Ministrul Turismului, Elena Udrea a declarat, duminică, la un miting electoral, că preşedintele PSD Mircea Geoană va ajunge "de la groapa cu nisip unde se juca cu lopăţica" la "groapa de gunoi a politicii".

19 afișări
Imaginea articolului Udrea despre Geoană: Va ajunge de la groapa cu nisip la groapa de gunoi a politicii

Udrea despre Geoană: Va ajunge de la groapa cu nisip la groapa de gunoi a politicii (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"În urmă cu câteva zile, aici la Braşov (Târgu-Jiu - n.r.), Mircea Geoană se juca cu lopăţica în nisip, plecat în candidatură pentru Cotroceni. Vreau să îi spun că, în felul acesta, să nu ajungă de la groapa de nisip la groapa de gunoi a politicii, dar despre asta să îl lăsăm să vorbească pe domnul Ion Iliescu, care l-a caracterizat cel mai bine", a declarat Udrea.

Udrea a mai spus că va primi un sprijin pentru turism nesperat din partea PSD, pe 7 iunie, anume un "turism electoral", acuzând social-democraţii că vor să "plimbe alegătorii din oraş în oraş" ca să obţină multe voturi.

"Zilele trecute am avut revelaţia unei veşti bune pe care, totuşi, am primit-o din partea PSD. Se pare că voi primi un sprijin neaşteptat pentru turism. Se pare că pe 7 iunie se pregătesc de turism elecotral. Am auzit că vor să plimbe alegătorii din oraş în oraş ca să obţină în felul acesta mai multe voturi. Aşa că, să fim cu ochii pe ei", a susţinut Udrea.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a jucat cu lopăţica, vineri, împreună cu doi copii, într-un parc din Târgu Jiu, în cadrul unei vizite pe care a făcut-o prin municipiu, liderul social-democrat renunţând la grebla albastră luată iniţial dintr-o grămadă de jucării şi alegând o lopăţică roşie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici