Udrea: Mazăre nu face proiecte, doar vorbeşte mai mult

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Petroşani, că nu toţi primarii au proiecte bune şi eligibile, în acest sens dându-l exemplu pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, despre care a spus că nu face proiecte, doar "vorbeşte mai mult, atâta tot".

247 afișări
Imaginea articolului Udrea: Mazăre nu face proiecte, doar vorbeşte mai mult

Udrea: Mazăre nu face proiecte, doar vorbeşte mai mult (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că politica de dezvoltare a comunităţilor locale, cu sprijinul ministerului pe care îl conduce, "nu ţine cont de culoarea politică a primarilor", ci strict de proiectele pe care aceştia le prezintă.

"Nu toţi primarii au proiecte bune şi eligibile cu care să vină la noi (MDRT - n.r.). Nu am un exemplu în acest sens din Valea Jiului, am însă un exemplu de pe litoral. Domnul primar al Constanţei (Radu Mazăre - n.r.) - pe care noi încercăm să-l ajutăm, dar dânsul nu are proiecte. El doar vorbeşte mai mult, atâta tot", a declarat Elena Udrea.

Potrivit sursei citate, colaborarea MDRT cu primarii din Valea Jiului este foarte bună, din această zonă fiind trimise foarte multe proiecte eligibile.

Elena Udrea a semnat, joi, o serie de proiecte cu finanţare europeană în trei localităţi din Valea Jiului, două dintre ele fiind conduse de primari PSD şi una de primar PDL.

La întâlnirea de la Petroşani cu ministrul Elena Udrea au fost prezenţi primarii PDL din celelalte localităţi ale Văii Jiului, preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, dar şi deputaţii din această zonă - Monica Iacob-Ridzi (PDL) şi Cristian Resmeriţă (PSD).

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă, că primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reuşit să cheltuiască doar câteva procente din fondurile europene pe care le are la dispoziţie şi că acestea îi vor fi retrase în septembrie dacă nu "face ceva cu ele".

Ea a afirmat că Primăria Constanţa a reuşit să cheltuiască doar trei milioane de euro din totalul de 91 de milioane de euro pe care Constanţa le are la dispoziţie din fonduri europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici