Udrea: Nu sunt pentru găşti şi grupuri în partide, prefer să funcţionăm după principii

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, într-un interviu acordat cotidianului "Gândul", că nu este adepta ideii de găşti şi grupuri în partide, preferând ca acestea să funcţioneze după principii care să-i fie aplicate mai întâi ei.

15 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu sunt pentru găşti şi grupuri în partide, prefer să funcţionăm după principii

Udrea: Nu sunt pentru găşti şi grupuri în partide, prefer să funcţionăm după principii (Imagine: Mediafax Foto)

Ea s-a referit la faptul că la filiala Constanţa am aplicat o decizie a BPN de reorganizare a filialei.

"Vă pot spune că mă mândresc că am reuşit acest lucru într-o oră şi jumătate, ţinând cont că acolo problemele existau de ani de zile", declară Udrea.

Ea relatează că o experienţă asemănătoare a avut şi la Argeş în toamna trecută, când, după alegeri, "filiala s-a reformat prin demisiile tuturor celor care erau în conducere".

"Astfel de măsuri le poţi lua mai uşor atunci când eşti mai nou în partid, pentru că nu te leagă prietenii de cei care trebuie să-şi asume eşecul. De aceea eu nu sunt pentru găşti şi grupuri în partide. Prefer să funcţionăm după principii pe care sunt de acord să-mi fie aplicate mai întâi mie", conchide secretarul executiv al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici