Udrea, pe Facebook: Nu mai bine mă ardeţi pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?

Elena Udrea a postat, marţi, un mesaj pe Facebook, în care arată că opt cereri de arestare preventivă şi urmărire penală au fost formulate, în două săptămâni, de procurori împotriva sa, dintre care trei în numai două ore, şi adaugă: ”Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?”

1522 afișări
Imaginea articolului Udrea, pe Facebook: Nu mai bine mă ardeţi pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?

Elena Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Postarea Elenei Udrea pe Facebook începe cu întrebarea: ”Nu mai bine mă ardeţi pe rug?”.

Ea precizează că ”opt cereri de arestare preventivă şi urmărire penală în două săptămâni au fost formulate de procurori împotriva sa, dintre care trei în numai două ore!”.

”Nu există, se pare, un infractor mai mare în România! Totul este făcut pe repede înainte. Zeci de acuzaţii total nefondate. Numai denunţurile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toţi cei implicati, chiar dacă fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi”, mai scrie Udrea, adăugând că ”arestaţi sunt doar cei care nu au fost de acord să formuleze acuzaţii la adresa sa”.

”Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?”, se arată în încheierea mesajului postat pe reţeaua de socializare de către Elena Udrea.

Cererea de arestare preventivă a Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute" a fost trimisă, marţi după-amiază, de procurorii DNA la instanţa supremă, urmând să fie judecată miercuri dimineaţă.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au trimis la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie propunerea de arestare preventivă a Elenei Udrea, la scurt timp după ce fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost audiată la DNA şi i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile, în dosarul "Gala Bute".

Dosarul a fost înregistrat la instanţa supremă, care a stabilit că propunerea va fi analizată miercuri dimineaţă de judecătorul de drepturi şi libertăţi.

Elena Udrea este în arest la domiciliu, măsură luată în cazul său în dosarul Microsoft.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a stat în Arestul Poliţiei Capitalei din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft". În 17 februarie, Elena Udrea a fost scoasă din arest şi plasată în arest la domiciliu, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a judecat contestaţia deputatului PMP.

Potrivit deciziei, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.

Camera Deputaţilor a avizat, în 9 februarie, urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a Elenei Udrea atât în dosarul "Microsoft", cât şi în dosarul Gala Bute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici