Udrea: Televiziunile lui Vântu şi Voiculescu fac opoziţie în locul PSD şi PNL

Preşedintele PDL Bucureşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a criticat, sâmbătă, opoziţia, despre care a spus că este "slabă şi lipsită de soluţii", adăugând că "televiziunile lui Vântu şi Voiculescu" fac opoziţie în locul PSD şi PNL.

21 afișări
Imaginea articolului Udrea: Televiziunile lui Vântu şi Voiculescu fac opoziţie în locul PSD şi PNL

Udrea: Televiziunile lui Vântu şi Voiculescu fac opoziţie în locul PSD şi PNL (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Udrea a declarat, sâmbătă, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, că opoziţia nu produce nimic "în afară de scandal şi demagogie".

"Este şansa PDL de a arăta cât este de diferit de celelalte partide. Uitaţi-vă la partidele opoziţiei. Cât de slabă este opoziţia şi lipsită de soluţii. În locul opoziţiei, al PSD şi PNL, fac opoziţie televiziunile lui Vântu şi Voiculescu. Poate de aceea nu au nicio şansă cei din PSD şi PNL să crească calitatea discursului public, să găsească soluţii pentru România. Opoziţia are responsabilităţi la fel ca şi puterea, dar nu are nicio responsabilitate şi în afară de scandal şi demagogie nu produce nimic", a spus Udrea.

Udea l-a atacat pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, despre care a spus că nu s-a făcut remarcat în Parlament decât prin "chiul".

"Crin Antonescu se vede conducând ţara. Era să spun că se vede prim-ministru, dar este exclus, pentru că pentru asta trebuie să fii la 7.00 dimineaţa la serviciu, însă el la 12.00 se trezeşte. A fost ministrul Tineretului şi tot ce a rămas în urma lui a fost un contract prin care a dat şapte hectare de teren în Herăstrău şi o bază în Bucureşti prin contracte care şi acum sunt nelămurite din punctul de vedere al legalităţii lor. Nu ştim ce face în Senat. După 20 de ani de când face politică nu s-a remarcat decât prin chiul şi întârzieri la serviciu. Nu poţi fi ministru în Guvernul Boc, să te trezeşti la 12.00", a spus Udrea.

Ministrul Dezvoltării Regionale a participat, sâmbătă, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj, în cadrul căruia se alege noua conducere a filialei. Pentru funcţia de preşedinte al PDL Cluj candidează doar deputatul Daniel Buda, care deţine această funcţie din anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici