Moţiune de cenzură în plină CRIZĂ în coaliţie

  • Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a pregătit o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.
  • Documentul se numeşte „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!”, şi va fi depus la Parlament în următoarele zile.
  • Anunţul privind moţiunea vine în ziua în care coaliţia se află în plină criză.
  • Într-o interveniţie din cursul zilei, co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna a declarat că pentru partidul său "toate opţiunile sunt pe masă”
4128 afișări
Imaginea articolului Moţiune de cenzură în plină CRIZĂ în coaliţie

ULTIMĂ ORĂ: Moţiune de cenzură în plină CRIZĂ în coaliţie

Moţiunea de cenzură va fi înmânată spre semnare parlamentarilor de la toate partidele, astfel încât să fie depusă în primele zile ale sesiunii parlamentare de toamnă, anunţă reprezentanţii AUR.

CITEŞTE AICI USR PLUS boicotează şedinţa de guvern în care Florin Cîţu vrea adoptarea programului „Anghel Saligny”

CITEŞTE AICI Coaliţia în plin SCANDAL. Dan Barna: "Nu vă jucaţi cu USR PLUS" / „Pentru noi toate opţiunile sunt pe masă”

Aceştia consideră că Guvernul Cîţu trebuie să plece de urgenţă de la conducerea ţării pentru că a produs daune uriaşe la nivelul economiei, care vor duce la sărăcirea românilor, dar şi în ceea ce priveşte împrumuturile, fondurile europene şi PNRR.

Totodată, vaccinarea forţată, introducerea educaţiei sexuale la vârste fragede, deteriorarea relaţiei cu românii de pretutindeni sunt alte aspecte de care Guvernul Cîţu este responsabil şi pentru care trebuie să fie debarcat, mai susţin cei de la AUR.

„Guvernul Cîţu trebuie să părăsească cât mai repede Palatul Victoria pentru că este un pericol la adresa românilor. Vom începe strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură astăzi, la sesiunea comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, şi sperăm ca până la sfârşitul săptămânii viitoare, românii să fie eliberaţi de acest guvern. Colegii de la minorităţi, colegii de la UDMR, USRPLUS, de la PSD şi chiar şi din interiorul PNL, dacă sunt într-adevăr nemulţumiţi, ar trebui să nu îl mai lase pe Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru şi să dea voturile pentru această moţiune de cenzură”, a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

Şi PSD a decis să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Moţiunea va fi depusă când va avea cele 234 de voturi necesare, a anunţat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El a precizat că, în prezent, opoziţia are 204 voturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici