„Ultimatum” pentru Rareş Bogdan. Gabriela Firea: Aştept scuze publice din partea lui sau o să vină în faţa instanţei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea îi solicită lui Rareş Bogdan să îşi ceară scuze public pentru afirmaţiile potrivit cărora PSD „a periclitat parteneriatele vitale cu Uniunea Europeană şi SUA”. În caz contrar, aceasta a spus că va depune plângere împotriva lui.

943 afișări
Imaginea articolului „Ultimatum” pentru Rareş Bogdan. Gabriela Firea: Aştept scuze publice din partea lui sau o să vină în faţa instanţei

Gabriela Firea: Aştept scuze publice din partea lui Rareş Bogdan

"În momentul în care domnul europarlamentar (Rareş Bogdan-n.r.) înşiră o serie de lideri PSD şi spune despre aceştia că au periclitat parteneriatul cu Statele Unite şi parteneriatul cu UE, cred că trebuie să vină să explice. Aştept scuze publice din partea domnului europarlamentar, reformularea acestei afirmaţii. În cazul în care în această săptămână nu observ o îmbunătăţire a discursului său public, care nu are nicio legătură cu faptele reale ale mele şi ale colegilor mei, îmi rezerv dreptul, aşa cum am spus, să vină în faţa unei instanţe să explice în ce fel am periclitat noi parteneriatele cu UE şi cu NATO. Mi se par nişte declaraţii absurde, dezechilibrate şi eu ştiu că în politică se permite orice, dar nu chiar orice", a declarat Gabriela Firea, liderul PSD Bucureşti, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al social-democraţilor.

Rareş Bogdan şi-a exprimat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, dezacordul privind propunerea de înfăptuire a unui „guvern de uniune naţională”, înaintată de Marcel Ciolacu, afirmând că PSD se axează exclusiv pe „gestionarea sărăciei”.

Eurodeputatul a mai subliniat că liberalii nu sunt dispuşi să stea lângă membrii PSD precum Marian Oprişan, Codrin Ştefănescu, Olguţa Vasilescu şi alţi membrii din conducerea PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată, va propune un guvern de uniune naţională până în luna noiembrie, ”când sunt alegeri la termen”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici