Un deputat ALDE pleacă la PNL, în timp ce un deputat UNPR pleacă la PSD

Deputaţii Constantin Gălan (ALDE) şi Florian Geantă (UNPR) au informat miercuri Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor că vor părăsi grupurile din care fac parte şi vor trece la PNL, respectiv PSD.

517 afișări
Imaginea articolului Un deputat ALDE pleacă la PNL, în timp ce un deputat UNPR pleacă la PSD

Un deputat ALDE pleacă la PNL, în timp ce un deputat UNPR pleacă la PSD (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Constantin Galan a anunţat Biroul Permanent că trece de la ALDE la PNL. Practic, Gălan revine în PNL, partid pe listele căruia a intrat în Parlament şi în care a activat până în septembrie 2014.

Deputatul Florian Geantă a informat Biroul Permanent că trece de la UNPR la PSD. Geantă devine, astfel, deputatul cu numărul opt care pleacă de la UNPR la PSD, în ultimele două săptămâni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici