Un grup de vrăjitoare va face un ritual cu descântece pentru noul Guvern, pentru prosperitate

Un grup de vrăjitoare de magie albă va efectua în Bucureşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un ritual cu descântece pentru noul Guvern, să fie prosperitate în ţară în acest an, dar şi pentru ca Executivul şi preşedintele Klaus Iohannis să se înţeleagă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3436 afișări
Imaginea articolului Un grup de vrăjitoare va face un ritual cu descântece pentru noul Guvern, pentru prosperitate

Un grup de vrăjitoare va face un ritual cu descântece pentru noul Guvern, pentru prosperitate

Sandra, una dintre vrăjitoare, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că s-a ales noaptea de Bobotează şi de Sf. Ion, „pentru că se deschid apele şi este o sărbătoare foarte mare”. „Voi face în noaptea de vineri spre sâmbătă, împreună cu mai multe vrăjitoare de magie albă, un ritual, la marginea Bucureştiului, pentru noul Guvern al României să avem o prosperitate în toată ţara în acest an. Nici nouă, la Uniunea Vrăjitoarelor nu ne convine ce se întâmplă în ţară şi am ales această noapte de Bobotează şi de Sf. Ion, pentru că se deschid apele şi este o sărbătoare foarte mare. Vom folosi o incantaţie şi descântece pentru a îmbuna Guvernul, pentru a fi mai bun preşedintele ţării, pentru ca Guvernul şi preşedintele să se înţeleagă, să li se limpezească minţile şi sufletele pentru ţara noastră. Altfel nu va fi prosperitate şi nici nu vor merge bine lucrurile”, a spus Sandra.

Potrivit acesteia, anul 2017 se anunţă un an dificil, cu multe probleme, inclusiv legate de secetă, şi de aceea este nevoie ca oamenii politici să se înţeleagă.

Vrăjitoarea Sandra a efectuat, la Cluj-Napoca, în 5 februarie 2010, împreună cu alte patru vrăjitoare de magie albă, un ritual de desfacere a blestemului flăcării violet, iar în 14 februarie 2010 alte trei vrăjitoare au descântat clădirea Palatului Parlamentului pentru a alunga spiritele rele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici