Un senator francez a fost arestat, după ce ar fi încercat să violeze o deputată

Senatorul mişcării franceze de centru-dreapta Les Independants, Joel Guerriau, are probleme cu legea.

382 afișări
Imaginea articolului Un senator francez a fost arestat, după ce ar fi încercat să violeze o deputată

Un senator francez a fost arestat, după ce ar fi încercat să violeze o deputată

Senatorul mişcării franceze de centru-dreapta Les Independants, Joel Guerriau, a fost arestat la Paris sub suspiciunea că ar fi drogat o membră a Parlamentului pentru a o viola.

Evenimentele ar fi avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri şi mai multe surse au confirmat că victima este parlamentar. Avocatul lui Guerriau s-a declarat „indignat să vadă că în presă se regăsesc elemente ale anchetei”.

Victima se pare că s-a simţit rău după ce a băut ceva în noaptea de marţi până miercuri în casa din Paris a senatorului în vârstă de 66 de ani. Femeia a depus ulterior plângere.

Au urmat percheziţii în biroul şi la locuinţa senatorului. Bancher de profesie, ales în 2011, Joel Guerriau este secretar al Senatului şi vicepreşedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe, Apărare şi Forţe Armate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici