Un tânăr către fostul preşedinte Ion Iliescu: Eşti un "criminal" şi "un comunist murdar de sânge"

Un tânăr a provocat, miercuri, un scurt incident la o masă rotundă la care a participat şi fostul preşedinte Ion Iliescu, bărbatul spunându-i fostului preşedinte că este "un criminal" şi un "comunist murdar de sânge".

6684 afișări
Imaginea articolului Un tânăr către fostul preşedinte Ion Iliescu: Eşti un "criminal" şi "un comunist murdar de sânge"

Un tânăr către fostul preşedinte Ion Iliescu: Eşti un "criminal" şi "un comunist murdar de sânge" (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Imediat după ce fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a încheiat intervenţia la masa rotundă "25 de ani de libertate", organizată de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, un tănâr aflat în spatele sălii a afişat un cearşaf pe care scria cu vopsea roşie "Iliescu judecat pentru sângele vărsat".

Tânărul i-a spus fostului şef al statului că este "un criminal" şi "un comunist murdar de sânge".Incidentul a durat foarte puţin, bărbatul fiind scos din sală de agenţi SPP şi predat poliţiei.

Ion Iliescu a replicat că este vorba de o "manipulare", acuzându-l pe tânăr că a fost pus să provoace această situaţie.După incident evenimentul desfăşurat la Institutul Cultural Român a continuat.

Printre invitaţi s-au aflat Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu şi Alexandru Mironov.

La sfârşit, fostul preşedinte Iliescu a declarat că incidentul a fost "o provocare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici