Ungureanu: Antonescu este instigator. Mă bucur că Tăriceanu şi Chiliman nu au fost lângă el la PNL

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, pentru MEDIAFAX, că vede în Crin Antonescu "un instigator, un factor toxic de divizare a naţiunii", că se bucură că Andrei Chiliman şi Călin Popescu Tăriceanu nu au fost lângă acesta la declaraţiile de după decizia CC şi că aşteaptă ca PNL să se "însănătoşească".

2005 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Antonescu este instigator. Mă bucur că Tăriceanu şi Chiliman nu au fost lângă el la PNL

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu văd un instigator în persoana domnului Antonescu, un factor toxic de divizare a naţiunii române. Domnul Crin Antonescu se desprinde încet de noi, autist şi logoreic. M-am bucurat să văd că la declaraţia făcută la sediul central al PNL, alături de domnul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, nu s-au aşezat liberali care au practicat moderaţia politică, domnul Chiliman sau chiar domnul Călin Popescu Tăriceanu", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a arătat că aşteaptă ca PNL "să se însănătoşească după ce cumplita suferinţă politică generată de actualul preşedinte al partidului va fi trecut".

"PNL nu poate fi prizonierul atitudinii smucite a lui Crin Antonescu", a arătat Ungureanu.

El l-a acuzat pe preşedintele interimar că incită în mod iresponsabil la dezbinarea naţiunii române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici