Ungureanu după validarea la conducerea SIE: Destinul nostru are nevoie de energie

Noul director SIE Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, după ce Parlamentul a validat numirea sa şi după ce a depus jurământul în faţa forului legislativ, că România trebuie să fie activă pe plan extern, exprimându-şi convingerea că „destinul nostru” are nevoie de energie.

4 afișări
Imaginea articolului Ungureanu după validarea la conducerea SIE: Destinul nostru are nevoie de energie

Ungureanu după validarea la conducerea SIE: Destinul nostru are nevoie de energie

„Am depus jurământul, urmează publicarea în Monitorul Oficial şi abia din acel moment pot să spun că sunt noul director al SIE”, a declarat Ungureanu, imediat după anunţul votului Parlamentului.

Întrebat ce îşi propune să facă în noua funcţie, Ungureanu a cerut timp pentru a şti exact despre ce este vorba.

„Daţi-mi întâi timp, să văd exact despre ce este vorba, să ştim care este momentul de la care pornim. În orice caz, am spus şi ieri la audieri, important este ca România să poată fi percepută şi, nu în ultimul rând, să poată fi activă pe plan extern, aşa cum o arată exigenţele noastre şi aşa cum o cer aşteptările noastre. Cred în vocea puternică a României şi sunt convins că destinul nostru are nevoie de energie. Şi această energie trebuie manifestată în orişice instituţie naţională”, a spus directorul SIE.

Chestionat cu privire la posibilele schimbări de la SIE, Ungureanu a evitat un răspuns.

„N-aş putea să vă răspund în acest moment, dar, aşa cum România merge spre bine, cred că şi instituţiile statului tot spre mai bine trebuie să meargă”, a conchis Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici