Ungureanu numeşte ca şef al Corpului de Control tot un avocat, fost coleg la Universitatea din Iaşi

Avocatul Dan Constantin Tudurache a fost numit de premierul Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Corpului de Control al primului-ministru, în locul lui Sorin Alăzăroaie, care a demisionat în urmă cu o lună.

509 afișări
Imaginea articolului Ungureanu numeşte ca şef al Corpului de Control tot un avocat, fost coleg la Universitatea din Iaşi

Ungureanu numeşte ca şef al Corpului de Control tot un avocat, fost coleg la Universitatea din Iaşi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

Tudurache este avocat în Baroul Iaşi şi lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, universitate în care a lucrat şi premierul Ungureanu, în intervalul 1992-2007, ca preparator, asistent, lector universitar, conferenţiar universitar şi profesor universitar la Facultatea de Istorie.

În urmă cu o lună, surse oficiale au declarat agenţiei MEDIAFAX că Sorin Alăzăroaie a demisionat din postul de şef al Corpului de Control al Guvernului.

Alăzăroaie, de profesie tot avocat, a fost instalat la conducerea Corpului de Control al Guvernului în ianuarie 2009 de fostul premier Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici