Unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea a anunţat pe cine susţine la şefia PSD

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD în mandatul de preşedinte al lui Liviu Dragnea, a anunţat pe cine susţine pentru a fi ales în funcţia de preşedinte al partidului. „Eu te susţin, Eugen Orlando Teodorovici”, a spus Ştefănescu.

5255 afișări
Imaginea articolului Unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea a anunţat pe cine susţine la şefia PSD

Unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea a anunţat pe cine susţine la şefia PSD

„Sper sā devinā noul preşedinte al PSD! Sper sā-şi facā o echipā de oameni curajosi şi hotārâti! (...) Eu te susţin, Eugen Orlando Teodorovici! Şi sper cā mulţi îmi vor urma exemplul începând de azi”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu.

El a mai afirmat că Teodorovici ar trebui să-şi facă o echipă „fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari”.

„Şi cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-şi recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine înţeles de către parlamentarii, preşedintii de organizaţii, primarii şi activiştii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat şi au încredere în noi”, a adăugat fostul secretar general al PSD.

PSD este condus, interimar, de Marcel Ciolacu, urmând ca în perioada următoare să fie organizat un congres pentru alegerea noii conduceri.

Ciolacu a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte la alegerile interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici