USR amână pentru miercuri anunţarea candidaţilor. Un singur ministru a rămas în discuţii cu formaţiunea pentru a candida

Uniunea Salvaţi România (USR) a amânat pentru miercuri după prânz anunţarea listelor de candidaţi la alegerile parlamentare, surse din interiorul formaţiunii declarând pentru MEDIAFAX că un singur ministru a mai rămas în discuţii pentru a fi posibil candidat pe 11 decembrie.

1130 afișări
Imaginea articolului USR amână pentru miercuri anunţarea candidaţilor. Un singur ministru a rămas în discuţii cu formaţiunea pentru a candida

USR amână pentru miercuri anunţarea candidaţilor. Un singur ministru a rămas în discuţii cu formaţiunea pentru a candida

”E un singur ministru cu care USR discută şi mai mulţi secretari de stat şi consilieri”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul formaţiunii conduse de Nicuşor Dan. Totodată, anunţarea candidaţilor a fost amânată pentru miercuri, deşi liderul USR declara duminică seara faptul că ”lista celorlalţi miniştri şi secretari de stat o veţi afla mâine (luni – n.r.)”.

Săptămâna trecută, Nicuşor Dan declara că formaţiunea pe care o conduce poartă discuţii cu cinci - şase miniştri şi secretari de stat din Guvernul Cioloş pentru a candida pe listele USR la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Până acum şi-a anunţat candidatura din partea USR secretarul de stat în Ministerul Economiei, care a şi demisionat din funcţie pentru a candida pentru un loc de deputat de diaspora.

De asemenea, şi fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a anunţat săptămâna trecută că va candida din partea USR la alegerile din 11 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici