USR discută înfiinţarea comisiei de negociere cu PLUS pentru desemnarea prezidenţiabilului

USR va discuta, sâmbătă, în şedinţa Comitetului politic de la Brăila, înfiinţarea comisiei de negociere cu PLUS pentru desemnarea prezidenţiabilului. USR urmează să stabilească şi cine va face parte din acest for, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

272 afișări
Imaginea articolului USR discută înfiinţarea comisiei de negociere cu PLUS pentru desemnarea prezidenţiabilului

USR discută înfiinţarea comisiei de negociere cu PLUS pentru desemnarea prezidenţiabilului

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii USR urmează să decidă componenţa comisiei de negociere cu PLUS. Mai întâi, însă, în şedinţă se va vota organizarea acestei comisii.

Încă din luna mai, Dan Barna, liderul USR, a anunţat că obiectivul USR-PLUS este ca într-un an şi jumătate să dea României un preşedinte şi primul ministru, dar şi primarul Capitalei.

Alte teme pe ordinea de zi de la Brăila: aderarea la noul grup politic european, în care se află şi Guy Verhofstadt, fost lider ALDE european (din noul grup urmând să facă parte şi formaţiunea preşedintelui francez Emmanuel Macron), modificarea statutului partidului, pentru ca fiecare membru USR să poată vota alegerea preşedintelui şi un al treilea punct este legat de evaluarea rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Taguri:
usr,
partide,
plus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici