USR: Grindeanu, campionul proiectelor reziliate şi anulate

Sorin Grindeanu, ministrul PSD al Transporturilor, „a devenit campionul absolut al proiectelor reziliate şi anulate”, transmite USR.

282 afișări
Imaginea articolului USR: Grindeanu, campionul proiectelor reziliate şi anulate

USR: Grindeanu, campionul proiectelor reziliate şi anulate

„Ministrul PSD a decis să anuleze încă o licitaţie pe drumul de mare viteză Craiova - Lugoj. În 2021 Cătălin Drulă a lansat licitaţia pentru proiectarea drumului rapid Craiova - Lugoj, o legătură rapidă şi sigură între Oltenia şi Banat. A fost primul pas concret în 30 de ani pentru acest proiect major pentru România. Anul trecut, Sorin Grindeanu a anulat ilegal acea licitaţie (decizie definitivă în justiţie) şi lansat în primăvara anului 2022 altă licitaţie, cu argumentul că scurtează termenele. În loc să scurteze termene, ministrul Sorin Grindeanu a blocat tot proiectul”, potrivit unui comunicat de presă.

USR adaugă că ministrul PSD „a început procedura de anulare şi pentru a doua licitaţie pe sectorul dintre Caransebeş şi Lugoj, după ce nu a fost în stare să semneze contractul de proiectare cu firma câştigătoare”.

„Astăzi se putea lucra din plin pe contractul de proiectare lansat de Cătălin Drulă. Dar Sorin Grindeanu s-a opus. În loc de asta, reia totul de la început pe ultimul sector. Asta înseamnă să îţi baţi joc de olteni şi de bănăţeni, de banul public şi de şansa şoferilor de a scăpa de traseul lent şi criminal de pe DN6", spune Horaţiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici