USR PLUS, atac la Nicuşor Dan: Să stopeze „mascarada” concursurilor din Primăria Capitalei

USR PLUS îi cere lui Nicuşor Dan organizarea unor concursuri corecte pentru posturile de conducere din Primăria Capitalei.

1830 afișări
Imaginea articolului USR PLUS, atac la Nicuşor Dan: Să stopeze „mascarada” concursurilor din Primăria Capitalei

USR PLUS, atac la Nicoşor Dan: Să stopeze „mascarada” concursurilor din Primăria Capitalei

„USR PLUS Bucureşti îi solicită ferm primarului Nicuşor Dan să stopeze mascarada concursurilor din Primăria Capitalei. Primarul Nicuşor Dan a scos la concurs mai multe posturi de conducere din Primăria Capitalei şi instituţii din subordine, respectiv ASSMB, dar criteriile de participare sunt scrise cu dedicaţie”, susţin reprezentanţii USR PLUS.

Conform acestora, au fost demarate concursuri pentru postul de director al Direcţiei Management şi Structuri Unităţi Sanitare şi de director general al Administraţiei Străzilor Bucureşti.

„Viceprimarul USR PLUS, Horia Tomescu, i-a atras atenţia Primarului General încă din data de 8 iulie pe tema organizării concursurilor pentru posturile mai sus menţionate şi a primit asigurarea că acestea vor fi anulate deoarece au condiţii specifice restrictive, lucru care nu s-a întâmplat. USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicaţie pentru anumite persoane din PNL şi PMP”, au mai transmis reprezentanţii USR PLUS.

Aceştia atrag atenţia că criteriile publicate o dată cu dosarele de concurs sunt restrictive şi urmăresc calificarea unui număr cât mai mic de candidaţi pentru înscriere la concurs: „De exemplu: pentru concursul de director la ASSMB sunt necesari 15 ani vechime în specialitate şi 6 luni vechime în funcţie de conducere într-o instituţie publică”.

USR PLUS îi solicită public primarului Nicuşor Dan să suspende aceste concursuri, anunţând că în caz contrar „nu va ezita să întreprindă orice demers juridic necesar pentru remedierea acestei ilegalităţi şi reluarea concursurilor într-un mod corect”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici