USR: PSD şi PNL adaugă aproape 100 de noi posturi şi creşteri salariale cu până la 50% la AFM

PSD şi PNL adaugă aproape 100 de noi posturi şi creşteri salariale cu până la 50% la Administraţia Fondului de Mediu (AFM), declară deputatul USR Cristina Prună: „Premiază incompetenţa”.

314 afișări
Imaginea articolului USR: PSD şi PNL adaugă aproape 100 de noi posturi şi creşteri salariale cu până la 50% la AFM

Cristina Prună, Facebook

„În cadrul Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, parlamentarii PSD şi PNL au aprobat creşterea cu până la 50% a salariilor şi a numărului de posturi din Administraţia Fondului de Mediu, prevăzută de OUG 125/2022”, anunţă USR.

Potrivit sursei citate, deputaţii USR au solicitat amânarea dezbaterilor până ce preşedintele AFM prezintă Comisiei o evaluare a activităţii instituţiei, dar solicitarea a fost refuzată de PSD şi PNL.

„În timp ce mediul privat este cocoşat de noi taxe şi impozite puse de această coaliţie, PSD şi PNL cresc numărul de angajaţi şi acordă sporuri la instituţii de stat. AFM este direct responsabil de eşecul programului Casa Verde Fotovoltaice, iar acum guvernul PSD - PNL premiază incompetenţa. Numărul de angajaţi ai AFM a crescut constant de-a lungul anilor fără ca cetăţenii români să aibă parte de servicii pe măsură. Costul cu cele aproape 100 de posturi în plus şi creşterea cu 50% a salariilor este de peste 15 milioane de lei pe an. În timpul acesta, PSD cere solidaritate prin noi taxe pe mediul privat. Cu cine? Evident, tot cu statul şi cu clientela politică”, declară deputatul USR Cristina Prună, vicepreşedinte al Comisiei pentru industrii şi servicii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pruna,
afm,
usr,
pnl,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici