USR va face, săptămâna viitoare, o propunere de Guvern în Parlament. Cioloş: „PNL ştie unde ne găseşte”

  • Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a spus, vineri, că face în continuare apel la responsabilitatea PNL şi anunţă că propune, săptămâna viitoare, un guvern „indiferent ce se întâmplă”.
  • „Până duminică după-amiază, PNL ştie unde ne găseşte dacă are idei (...). Acum, nu mai târziu”, a spus premierul desemnat.
1056 afișări
Imaginea articolului USR va face, săptămâna viitoare, o propunere de Guvern în Parlament. Cioloş: „PNL ştie unde ne găseşte”

Premierul desemnat anunţă că săptămâna viitoare USR va face o propunere de Guvern în Parlament. „PNL ştie unde ne găseşte”

Cioloş a spus că a constatat că PNL refuză să negocieze cu premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis. „Nu e momentul să stăm să pansăm tot felul de ego-uri rănite”, a transmis Dacian Cioloş.

„Fac apel la PNL să nu fugă de responsabilitate, pentru că România are nevoie de un guvern. Eu sper să putem găsi soluţia. În aceste condiţii, USR, pentru a rezolva cât mai repede criza prin care trecem, rămâne în continuare determinat. Şi eu, ca premier desemant rămân determinat să propun până la începutul săptămânii viitoare un guvern în Parlament, pentru că acolo se vede dacă există sau nu susţinere pentru un Guvern”, a spus Cioloş.

Acesta a spus că îi mai aşteaptă pe liberali până duminică după-amiaza, când USR va avea o şedinţă a Comitetului Politic în care se va discuta despre programul de guvernare şi lista de miniştri.

„Până duminică, dacă PNL e în continuare interesat de discuţii ştie unde să ne găsească. Oricum noi mergem înainte, şi, cum am spus, până la începutul săptămânii viitoare vom face o propunere în Parlament, indiferent ce se întâmplă”, a mai spus Dacian Cioloş.

Preşedintele USR a atras atenţia că România este în situaţie de criză şi nu e momentul „să stăm să pansăm tot felul de ego-uri rănite”.

„Acum, nu mai târziu. E o urgenţă să oferim soluţii”, a mai spus preşdintele USR.

Întrebat dacă USR va negocia cu PSD pentru a face rost de 234 de voturi pentru a trece Guvernul, dacă are doar 80, Cioloş a spus că „PNL a negociat cu PSD. Au avut un guvern împreună, aşa încât nu cred că e cazul să ne dea nouă lecţii cu cine să negociem şi cu cine nu”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici