Vadim Tudor, acuzat de fostul asistent de la PE că i-a încasat salariul, 40.000 de euro

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost reclamat la Parchetul Înalte Curţii Supreme şi Justiţie (ICCJ) de fostul său asistent Cezar Marin, de la Parlamentul European, care susţine că politicianul i-ar fi încasat salariul, plângerea fiind înregistrată marţi de către procurori.

1528 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor, acuzat de fostul asistent de la PE că i-a încasat salariul, 40.000 de euro

Vadim Tudor, acuzat de fostul asistent de la PE că i-a încasat salariul, 40.000 de euro (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit lui Cezar Cătălin Marin, liderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, i-ar fi încasat salariul în perioada august 2009-iunie 2011.

Corneliu Vadim Tudor neagă orice acuzaţie şi invocă o comandă politică de compromitere a sa.

Fostul asistent al liderului PRM susţine că politicianul i-ar fi falsificat semnătura pe contractul de muncă depus la Parlamentul European şi pe ştatele de plată, încasând în locul său aproximativ 40.000 euro.

Marin şi-a dat demisia din funcţia de asistent şi a înaintat o plângere Parchetului ICCJ, acuzându-l pe Vadim Tudor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Plângerea a fost transmisă prin poştă, fiind înregistrată marţi la Parchetul ICCJ, urmând a fi repartizată unui procuror pentru soluţionare, susţin surse oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici