Vadim Tudor îşi va radicaliza discursul, indiferent dacă va fi sau nu parlamentar

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a votat duminică "cu mare speranţă" la şcoala 156 din Bucureşti, promiţând că va rămâne în politică şi îşi va radicaliza discursul indiferent dacă va intra în Parlament sau nu".

18 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor îşi va radicaliza discursul, indiferent dacă va fi sau nu parlamentar

Vadim Tudor îşi va radicaliza discursul, indiferent dacă va fi sau nu parlamentar (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PRM a venit la vot în jurul orei 12.30 însoţit de câţiva membri de partid şi s-a interesat la membrii Comisiei de votare de prezenţa oamenilor la urne.

C.V. Tudor a aflat că în secţia în care el a votat se prezentaseră la urne, până la prânz, doar 55-58 de oameni, mai puţini decât la alegerile precedente.

Vadim Tudor a împărţit reprezentantului PRM din secţia de votare cărţi cu autograf şi CD cu muzică românească.

El a spus că nu are emoţii la introducerea buletinelor de vot în urne, dar că este nedormit pentru că scriitorii dorm târziu noaptea.

Vadim Tudor a declarat apoi reprezentanţilor presei că alegerile "sunt ratate din start", că votul uninominal cu limită de prag pentru partide este "aberant" şi că marile personalităţi ale ţării nu or să intre în Parlament.

"Vor intra oamenii cu bani, care dau conserve cu fasole şi cârnaţi", a mai spus liderul PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici