Validarea mandatului de primar al lui Nicuşor Dan a fost contestată de 52 de persoane

  • Validarea mandatului de primar general al lui Nicuşor Dan a fost contestată prin 52 de cereri de apel
  • Dan spune că este vorba de foşti şi actuali consilieri PSD, iar termenul pentru cele 52 de apeluri a fost stabilit pentru data de luni, 26 octombrie
4073 afișări
Imaginea articolului Validarea mandatului de primar al lui Nicuşor Dan a fost contestată de 52 de persoane

Validarea mandatului de primar al lui Nicuşor Dan a fost contestată de 52 de persoane

Nicuşor Dan a scris, miercuri, pe Facebook, că deşi Bucureştiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea şi colapsul financiar, validarea sa de către Tribunal ca primar a fost contestată prin 52 de cereri de apel.

Potrivit lui Dan, aceste cereri au fost formulate în majoritate de foşti şi actuali consilieri PSD.

„Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, spune Nicuşor Dan.

Acesta acuză PSD de indolenţă, pentru că nu urgentează rezolvarea problemelor Capitalei, ci intârzierea preluării mandatului său.

„Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să şteargă nişte urme şi ca să rezolve solicitările unor <prieteni>. În acelaşi timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă şi căldură în Bucureşti, uitând că Firea e încă primar în funcţie, iar responsabilitatea este încă a ei!”, a mai scris Nicuşor Dan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici