Vanghelie: Băsescu nu o schimbă pe doamna Udrea, toţi românii ştiu de ce

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, la Realitatea TV, că pe Traian Băsescu "nu-l lasă inima" să o schimbe din Guvern pe Elena Udrea, aşa cum a schimbat-o, chiar dacă destul de târziu, pe Monica Iacob Ridzi, în urma anchetelor din Parlament.

20 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Băsescu nu o schimbă pe doamna Udrea, toţi românii ştiu de ce

Vanghelie: Băsescu nu o schimbă pe doamna Udrea, toţi românii ştiu de ce (Imagine: Mediafax Foto)

Vanghelie a spus că Băsescu "a schimbat-o" pe Monica Iacob Ridzi destul de târziu din funcţia deţinută în Guvernul condus de Emil Boc, după ce Parlamentul îşi încheiase ancheta privind activităţile de la Ministerul Tineretului şi după ce Parchetul venise cu probe şi cu înregistrări.

"Dar pe doamna Udrea nu o schimbă. Nu-l lasă inima pe domnul Băsescu să o schimbe pe doamna Udrea", a spus Vanghelie.

Întrebat de ce crede că se întâmplă acest lucru, Vanghelie a răspuns, râzând, că nu are rost să spună de ce, din moment ce "românii ştiu motivul".

El a adăugat că are un sondaj din care reiese acest lucru. Întrebat ce arată sondajul respectiv, Vanghelie a răspuns că 57% dintre români spun că Elena Udrea este "foarte obraznică". Întrebat ce înseamnă "foarte obraznică", Vanghelie a râs şi a adăugat: "Foarte obraznică şi foarte consecventă".

Întrebat dacă nu este de părere, în condiţiile în care sugerează că Traian Băsescu este influenţat de o femeie, că şi Mircea Geoană poate fi influenţat de o femeie, precum soacra, Vanghelie a răspuns că nu a văzut astfel de semne la preşedintele PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici